ART Sozo

ART Sozo workshop Is een unieke kunst ontmoeting met God met behulp van de Sozo inner healing tools. U maakt de verbinding met uw emoties en het hart van God met verf. Geen kunst ervaring nodig. Dit is een groep-workshop en u verlaat die  met 3 schilderijen die de waarheid van God dragen!

ART Sozo Training Deze opleiding leert je de technieken die worden gebruikt voor de Art Sozo Workshop. Het doel van de opleiding is een dieper begrip van Art Sozo, informatie te geven en om praktijkervaring op te doen die u helpt uw eigen workshops voor te bereiden! Dit evenement zal worden geleid door Gail Spooner.

Gail Spooner fungeert als een Sozo counselor op Bethel Transformation Center, gespecialiseerd in Art Sozo & Financial Sozo. Haar passie voor het brengen van vrijheid en verbinding met God door middel van kunst leidde haar tot het maken van de Art Sozo Workshop. Gails achtergrond in counseling en therapeutische recreatie, evenals haar certificering als Art 4 Healing facilitator op de Chapman University, heeft haar voor de Art Sozo uniek toegerust. Tijdens haar studie op de  Bethel School of Supernatural Ministry, kreeg ze het profetische woord; “Jij zult een leger van kunstenaars opleiden die de harten van de wereld zullen genezen”. Het is haar vreugde deze profetie te zien uitkomen!

logos-53