SOZO ontvangen


 

Wil je een SOZO ontvangen? Hieronder vind je meer informatie!

 “Ik vond het een frisse manier om God de ruimte te geven nieuwe dingen te laten zien waar ik zelf niet verder mee kwam.”

“Voor mij was de hele Sozo spot-on. Ik zou het iedereen aanraden! Verder is het ongelofelijk bijzonder om zo helder de leiding van de Heilige Geest te ervaren.”

 

Een Sozo sessie is geen counseling of therapie, maar een tijd van interactie met de Vader, de Zoon en de Heilige Geest. In samenwerking met de Heilige Geest ontdekken we welke blokkades zich in iemands leven voordoen en gaan we op zoek naar de wortel van het probleem. Als het contact met God herstelt, kunnen je wonden genezen en hindernissen verdwijnen. Het zal meer vrijheid in je leven brengen!

Hoe werkt het precies?

Op meerdere plaatsen in ons land zijn geoefende teams beschikbaar om ook mensen die niet deel zijn van hun eigen kerk of gemeente een SOZO aan te bieden. KLIK HIER voor een overzicht van de teams die gecertificeerd zijn door BethelSOZO.

Een Sozo duurt ongeveer anderhalf uur. Meestal zijn er twee Sozo medewerkers aanwezig. De Sozo is voor één persoon tegelijk, voor een partner kan een aparte afspraak gemaakt worden.

Een Sozo inplannen?

  • Stuur een e-mail naar de mailadressen die je op de overzichtspagina kunt vinden om een Sozo aan te vragen.
  • Je ontvangt daarna een aanvraagformulier en een aansprakelijkheidsformulier.
  • Na ontvangst van het aanvraagformulier zal het betreffende team via e-mail een afspraak met je inplannen. Je ontvangt dan ook de adresgegevens van de locatie.
  • Het aansprakelijkheidsformulier kun je ondertekend meenemen naar de Sozo.