Het SOZO team

Dawna DeSilva is oprichter van Sozo en geeft mede leiding aan deze  internationale genezings- en bevrijdingsbediening, die in Bethel Church is ontstaan. Daarnaast geeft Dawna leiding aan het Transformation Center van Bethel Church in Redding, CA in de USA. Het is haar verlangen om mensen nieuwe visie en vrijheid in Christus te helpen vinden. Zij brengt met autoriteit en zachtmoedigheid hoop en genezing naar mensen toe. 
Teresa Liebscher heeft in 2002 de Shabar bediening van Bethel Church opgericht. Teresa ontwikkelde Shabar en geeft nu training voor de Shabar bediening. Sinds 1997 is ze betrokken bij de Sozo bediening waarvoor zij nu ook training verzorgt. Teresa is een van de leiders van het Transformation Center van Bethel Church in Redding, CA in de USA. Het is haar passie om het lichaam van Christus te verbinden met Vader, Zoon en Heilige Geest. 
Gail Spooner is verbonden aan het Bethel Transformation Center. Ze is gespecialiseerd in Art Sozo & Financial Sozo. Het is haar passie om mensen door creativiteit mensen in vrijheid en verbondenheid met God te brengen. Die passie leidde tot de ontwikkeling van de Art Sozo Workshop. Haar achtergrond in zielzorg en recreative therapie hebben haar hier op een unieke wijze voor geëquipeerd. Tijdens haar studie aan de BSSM, ontving ze een profetisch woord dat luidde: “Jij zult een leger van artiesten mobiliseren dat over de hele wereld harten genezen zal”. Het is haar grootste vreugde dit woord in vervulling te zien gaan.!
Susan-2 Susan Anderson is een veteraan in de Sozo bediening van Bethel Church in Redding, CA, waar zij met zowel ouders als kinderen werkt en zo hele families helpt. Susan heeft meerdere decennia pastorale ervaring met ouders en  kinderen en het is haar passie om elk gezinslid in relatie te brengen met God de Vader, de Heer Jezus en de Heilige Geest. 
Gerda Keurentjes geeft leiding aan de Sozo bediening van de Eldad gemeente in Ede. Zij is door de leiding van de Bethel Sozo bediening (Dawna DeSilva en Teresa Liebscher) gelicenseerd om de Sozo-Basic training in het Nederlandse taalgebied aan te bieden. Samen met haar man geeft Gerda tevens leiding aan de Eldad gemeente. Gerda verlangt ernaar mensen te helpen om in vrijheid te leven en tot hun bestemming in het leven te komen.
Esther de Graaff geeft leiding aan de Sozo bediening van de Vineyard gemeente in Amersfoort. Zij is door de leiding van de Bethel Sozo bediening (Dawna DeSilva en Teresa Liebscher) gelicenseerd om de Sozo-Basic training in het Nederlandse taalgebied aan te bieden. Esther heeft een groot verlangen om mensen te equiperen om anderen te helpen in het herstel van hun relatie met God de Vader, de Heer Jezus en de Heilige Geest.